vrijdag 21 april 2017

Lentefeest Okra (1)

 
  
  
Deze namiddag hield Okra haar Lentefeest. Voor een volle zaal hield woordvoerder Maurice Meus een toespraak. Hij bedankte iedereen voor de geweldige opkomst. Verder in zijn toespraak kwamen talrijke activiteiten aan bod die reeds voorbij zijn. Hij benadrukte ook de samenwerking van Okra tussen het feestelijk gebeuren van 100 jaar KVLV en 75 jaar KWB Heusden centrum. De woordvoerder deelde ook een sneer uit de pan aan het publiek aanwezig tijdens de Bonte- avond van KVLV en KWB. Het kon niet zijn dat er zoveel rumoer en de mindere opkomst was.

Na de toespraak werd het woord gegeven aan mijnheer pastoor. Na zijn toespraak en een gebed was het tijd voor de viering van de jarigen. Zo werden de 95, 90, 85 en 80 jarigen naar het podium geroepen en kregen zij een aandenken van Okra. Na deze viering en de gepaste fotoshots mocht een lid van Okra van wie me even de naam ontsnapt een repertoire brengen vervlogen liedjes uit de goede oude tijd. Ze eindigde dan ook met het wondermooie en een prachtige vertolking van Edith Piaf "Non Je Ne regraide rien".

Na dit optreden was het tijd om de inwendige mens een beetje te versterken met een bord koudeschotel en bijhorende broodjes. Een geslaagd Lentefeest van Okra werd afgesloten met een babbel en een glas wijn. Met veel dank aan Joseph Bams voor deze foto's en info