dinsdag 18 april 2017

VLM cross maandag in Lummen, prijzen voor Jens en Jarne


   
Op maandag geen tijdstrainingen aangezien die van zondag terug in acht werden genomen.  
In de reeksen bij de Juniors was er nu tweemaal een tweede plaats voor Jarne Bogaerts. Hoe hij ook z'n best deed maar hij botste op een oppermachtige Giel Gille die beide reeksen won. Zodoende dus ook een tweede plaats in de dag uitslag bij de Juniors MX 2. In de eindstand voor de Paastrofee worden de uitslagen van zondag een maandag samen geteld en daarin mocht Jarne ook op de tweede plaats terug blikken.

Bij de Nationalen verging het Jens Bogaerts minder goed in de eerste reeks. In de derde bocht ging hij tegen de vlakte en daarbij schoot zijn schouder uit de kom. Bij het proberen recht te staan schoot ze er terug in en kon hij de achtervolging inzetten. Van de allerlaatste plaats reed hij toch nog terug naar een dertiende bij de finish. In de tweede reeks kon hij ondanks de pijn toch een goede start nemen en haalde hij een tweede plaats. In de dag uitslag was dat toch nog goed voor een tweede plaats bij de Nationalen MX 2.

In de eindstand voor de Paastrofee was er voor Jens een prachtige eerste plaats en zodoende mocht hij flink gaan blinken met deze trofee.
Met veel dank aan onze journalist Jo Nijs voor deze info en foto's, meer vind je terug via www.sidecarcross.be