vrijdag 30 juni 2017

Bye Bye Schoolparty ....

 
   
  
Bye bye Schoolparty ....
Omstreeks  10 uur deze morgen klonk de schoolbel aan het Sint Franciscuscollege en de aftelling naar het verlof werd gestart.Zoals elk jaar word door SFC de ""Bye bye schoolparty"" georganiseerd waarbij al de leerlingen aanwezig zijn.
Er worden de kampioenen van het afgelopen schooljaar gehuldigd, de troffee voor beste sportfiguur SFC 2017 was voorAndrij Firman,de juffen en meesters doen een speciaal ingestudeerd dansje en er zijn optredens voorzien 2 groepen AMERY zong fantastisch en de beatbox DEVOO was zeer goed in zijn beatboxen. Voordien waren de jongens van TNT Crew al actief op de trampoline met indrukwekkende sprongen. De verrassing dit jaar was dat Heusden-Zoldenaar Regi Penxten (DJ Regi) aanwezig was waar heel de school uit de bol mocht gaan op de muziek die Regi door de boxen liet komen. Iedereen genoot op de speelplaats, zong mee op ritme dat Regi aangaf en danste a volonté. Meer ondertussen moest er ook nog het verlof echt ingezet worden, maar dat kon alleen na afsluiten van een waterpistool gevecht tussen Directie en de leerlingen op de speelplaats.
En dan de aftelling naar 12 uur voor de kreet ""Bye bye Schoolparty"" door iedereen ... fijne vakantie voor iedereen gewenst.