vrijdag 7 juli 2017

IDM Superbike op vrijdagnamiddag circuit Zolder

  
  
 Namiddag werden weer vrije trainingen gereden. Voormiddag technische keuring en voor de mechaniekers was het rustig bezig zijn en sleutelen aan de motors. De IDM Superbike 1000, IDM Supersport 600, IDM Supersport 300 IDM Sidecar  redenover het circuit maar nog geen echte competitie.  Het zwaardere racewerk zal pas vanaf morgen te zien en te horen zijn.
Snelste tijd in de IDM Superbike 1000 vandaag voor de favoriet en Nummer één Markus Rieterberger in de Q1.
Supersport 600 was voor Thomas Gradinger en Kevin Wahr de snelste time-out.
Met zeer veel dank aan onze fotograaf Luc Vervoort.
Voormiddag
Twin 700 Cup 09:05 - 09:25 20 min 24
Suzuki GSX-R 1000 Cup 09:30 - 09:50 20 min 25
IDM Supersport 600 10:00 - 10:25 25 min 26
IDM Supersport 300 10:30 - 10:50 20 min 27
Yamaha R6-Dunlop-Cup 11:00 - 11:25 25 min 28
IDM Sidecar 11:30 - 11:55 25 min 29

Namiddag
IDM Superbike 1000         13:05-13:35  2Qualifying                    30 min     30
Klasse                                Uhrzeit        Kategorie           Dauer   Runden   Distanz
Suzuki GSX-R 1000 Cup     13:55           Rennen 1                         13           52,00 km
Twin 700 Cup                   14:40           Rennen 1                         13           52,00 km
IDM Supersport 600          15:30           Rennen 1                         15           60,00 km
IDM Supersport 300          16:15           Rennen 1                         13           52,00 km
IDM Sidecar                     17:00           Rennen 1                         15           60,00 km