vrijdag 28 juli 2017

JMS-VLM cross Horensbergdam Genk.

Dit weekend krijgen onze dorpsgenoten opnieuw de Horensbergdam in Genk voor de wielen geschoven. Deze wedstrijd komt in vervanging van de al lang geleden geannuleerde wedstrijd van Pulderbos.

Pulderbos kon niet doorgaan omwille van dat de boer daar zijn weide niet meer beschikbaar wou stellen. Nu dus deze verhuis naar Genk waar we al eerder te gast waren en waar we nog eens komen als ik het goed heb. Dus de Horensbergdam voorstellen hoeft niet meer.

Op zaterdag onze gebruikelijke dorpsgenote Sara Leyssens wiens ouders een reis hadden geboekt en deze nu hebben afgezegd omdat ze Sara niet aan haar lot willen overlaten. Uitkijken is het nu of Franky Mues en Zion Vanderhoydonck nu wel aan de start komen. Misschien ook Nick Vanhamel nog eens bij de Quads.

Op zondag is het dan kijken naar Jarne Bogaerts bij de Juniors open en Nick Vanhamel aan de zijde van Nick De Schepper bij de zijspannen. Kijken of de geruchten die de ronde deden afgelopen zondag in Hasselt in daden worden omgezet. De zijspan teams die in Hasselt binnen de BMB federatie hebben gereden zouden geschorst worden voor de rest van het seizoen. Afwachten en kijken of de soep werkelijk zo heet zal gegeten worden. Met veel dank aan Jo Nijs