woensdag 12 juli 2017

Persconferentie toekomst Tom Boonen.

  
  
Tom Boonen heeft deze namiddag zijn toekomst toegelicht op het circuit van Zolder. Moderator Virgenie Claes had wel wat vragen voor het team van Yokohama. Wat misschien al langer werd gedacht is namiddag bevestigd. Tom gaat deelnemen aan de Belcar races van dit weekend.

In een nagelnieuwe Ford Mustang die speciaal ontworpen werd voor de 24 uren van Zolder. Het Yokohama team heeft Tom Boonen gevraagd om hun team te versterken samen met Chris Vanwoensel en Olivier Hermans. De wagen zal dit weekend uitvoerig getest worden, om eventuele fouten op te sporen en te herstellen. De uitslag van dit weekend is van geen betekenis antwoordde Chris Vanwoensel, we willen de wagen in optimale omstandigheden aan de start brengen van de 24 uren van Zolder. We hebben al een test gehad in Frankrijk. Tom Boonen heeft er een stint van ongeveer 40 minuten kunnen doen. Hij was zeer tevreden over de prestaties die de Ford Mustang leverde. De krachtbron in de Mustang is een V8 .

Volgens Tom gaat hij veel plezier beleven bij het team van Yokohama. Wie Tom Boonen aan het werk wil zien kan dit weekend afzakken naar het circuit van Zolder. Daar gaat hij deelnemen aan de Belcar races. Met veel dank aan Joseeph Bams voor deze info en foto's