zondag 6 augustus 2017

""Mirakel in Viversel"" lag 3 kwartier stil door de regen.

 
  
  
Het ""MIRAKEL"" in Viversel draaid op volle toeren, alles zit mooi in elkaar en iedereen is op elkaar afgestemd. De mensen van de  kledij, shmink loopt vlot en goed.  Alleen het slechte weer was gisteren even de spelbreker, de voorstelling moest een aantal tijd stil gelegd worden door de hevige buien en het publiek mocht gaan schuilen in de grote tent.. Na 3 kwartier ongeveer zijn we met een hele ploeg begonnen met de tribune droog te vegen en hebben we de rest in 1 keer doorgespeeld. Er waren nochtans scenes waarin mensen op de grond moesten rollen en liggen. Ook die werden gewoon gespeeld alsof er niks aan de hand was 😃 en tegen 23u45 werd dan de voorstelling beeindigd. Foto's met veel dank aan Frederique Jamart 

De organisatie doet nog een oproep voor enkele vacatures in te vullen.
Wij hebben nog een aantal vacatures openstaan .
Wij zoeken nog nachtwakers voor 12 en 13 augustus.
Wij zoeken nog parking begeleiders op 12, 14 en 15 augustus.
Wij zoeken nog toezichters op het Molenveld gedurende de dag.
Om het geheel wat te verdelen we in blokken van 4 uur. 7 u- 11 u, 11 u-15 u, 15 u-19 u en 19 u-23 u. Vanaf morgen maandag 7 augustus.
Deel gerust dit bericht om zoveel mogelijk mensen te bereiken!
Wil je ons helpen? Bel of mail dan naar Jean-Luc Thys 0479/861685 of jean-luc@viversel.be
Alvast bedankt!!!

De voorverkoop van de tweede reeks opvoeringen (11,12,14 en 15 augustus) eindigt op woensdag 9 augustus om 20.00 uur. Vanaf dan kunnen er enkel nog kaarten aan 20 euro worden gereserveerd. Betalen kan dan ook nog alleen aan de kassa op de dag van de opvoering. BELANGRIJK: inwonerskaarten (Viversel) kunnen altijd ingeruild blijven worden .