zaterdag 26 augustus 2017

Opendeurdag bij familie De Villefagne & Domein Vogelsanck op 08 oktober

  
    
Op zondag 08 oktober, we hebben kasteel Vogelsanck in Heusden-Zolder en het enorme domein rond het kasteel. De Baron Evrard De Villenfagne organiseerd een grote opendeurdag  meer kan je hiervan terug vinden op de website  www.kucuna.be met speciale evenementen  van 08 uur s'morgens tot en met 17 uur s'avonds. (Alleen tijdens de middag zullen de deuren even gesloten zijn)

Er is gelegenheid  om het kasteel te bezoeken die dag en er is een brocantiekmarkt. Er zullen luchtdopen met een helicopter georganiseert worden, die heli zal je over gans het domein vliegen en dan kan je speciale foto's maken vanuit de helicopter. Verder zijn er bootjes die over het water zullen varen zodat je het kasteel van echt kortbij kan fotograferen.
De Baron zorgt er ook voor dat paard en koets iedereen overal kan brengen, zodat op 1 dag het domein volledig kan bezocht worden.  Er zal golfanimatie zijn, en van de Harmonie's zullen afvaardigingen aanwezig zijn die met de hoorns voor mooie klanken zorgen voor de jagers op het domein. Het arboretum op het domein Vogelsanck word voor iedereen opengesteld, je kan er genieten van bomen en struiken uit Japan, China, Afrika en vele andere landen die je nog nooit gezien hebt.

Baron Evrard heeft het hele event op touw gezet en zal ook zorgen voor Foottrucks, De lange oprit zal extra bewaking krijgen van  politie en veiligheidsfirma. Er zullen versperringen aangebracht worden met nadars en andere. Alleen fietsers mogen het domein opkomen, auto's en andere voertuigen zoals auto's kunnen genieten van de grote parking op het nevenstaande bedrijf Radson.

De toegang tot het domein bedraagt €5 (tot 12 jaar is GRATIS)  en de rondleidingen kosten €5 extra (kinderen tot 6 jaar is deze toegang GRATIS)