donderdag 12 oktober 2017

13 oktober lezing over Nepal door de scouts Eversel

vrijdag 13 oktober  om 20.00
 April 2015.  Een vreselijke aardbeving treft Nepal. Mei 2015. Naschokken verrichten nog meer schade aan. De oud-leiding van Scouts Eversel richten 'Samen voor Nepal' op: hun eigen project. Aan hun motto 'eens een scout, altijd een scout' hangt immers ook maatschappelijk engagement vast. Op bijna twee jaar tijd verzamelen ze meer dan 12 000 euro en plannen ze hun reis naar Nepal in samenwerking met Himalayan Care Hands.

Ze besluiten dit volledige bedrag te investeren in een middelbare school op het Nepalese platteland. In juli 2017 was het zover, de apotheose van hun project: ze reisden met z'n zessen af naar het prachtige Nepal. Het werd een heus avontuur met als kers op de taart het bezoek aan 'hun school'. De school helpen opknappen terwijl ze verbleven in het dorp was een unieke ervaring. Ze delen graag hun reisavonturen en nemen jullie mee naar de Shreenathkot School in Gorkha.
Geïnteresseerd?
Kom dan naar de lezing op 13 oktober en laat je meenemen naar Nepal.
 Schrijf je in voor 10 oktober met vermelding “Nepal” + je telefoonnummer via: bibliotheek.reservaties@heusden-zolder.be of 011 80 80 90.