donderdag 12 oktober 2017

SPAR-AERTS degustatiedag op 21 oktober

Het eindejaar is in zicht, maar op zaterdag 21 oktober laten wij SPAR-AERTS gelegen op de Guido Gezellelaan 175 te 3550 Heusden-Zolder  laten wij u al kennis maken met een nieuw assortiment voeding en dranken voor het najaar en de feestdagen. Je kan ook steeds contact nemen met de winkel via het alom gekende telefoonnummer 011 42 23 75

Eerst nog proeven van een selectie producten uit ons najaarsassortiment. Fijne kazen en charcuterie worden vergezeld door knapperige broodjes en een bijpassend wijntje. Voor de liefhebbers van iets stevigere gerechtjes hebben we o.a. een Elzasser spektaart en Provençaals vleesbrood op het menu staan. Ontdek hieronder wat we nog meer in petto hebben.
(Promofolder SPAR-AERTS lees je hier)


Cake en lekkere gebakjes
Carré appelbroodje met kaneel
Pruimencake met noten
Kom proeven van de heerlijke kazen
PIERRE DE SEILLAC Petit Livarot
FROMAGERIE DELIN Crémeux de Bourgogne
ROUZAIRE Brie de MeauxNieuw en zeker heel lekker is 'Provençaals' vleesbrood Een lekkere mengeling van varkensgehakt met stukjes courgette, fijngesneden ajuin en paprika. Het vleesbrood wordt gepresenteerd in een alluminium schaaltje dat meteen de oven in kan. Afgewerkt met blokjes courgette, een kerstomaatje en een takje rozemarijn.

PEETERS notensalami duo Bij de productie van deze notensalami worden kleine stukjes hazelnoot toegevoegd aan het varkensvlees. Deze salami kan perfect als broodbeleg en als snack tussendoor gegeten worden. Lekker met een stevig blond biertje of een rode Pinot Noir.