dinsdag 13 maart 2018

""DON CAPSONES"" op 23 -24 -25 maart in Bolderberg


Voor de derde keer op rij organiseren de ouderraad samen met de school en klein teater Bolderberg een heus toneelspektakel. De kinderen van het vijfde en zesde leerjaar geven weer het beste van zichzelf in een heus spektakel met toneel, muziek, dans en acrobatie . Ze werden hierbij geholpen door Annick Thijs en Els Moons voor regie en Irene Eerdekens en An Smeets voor dans. Ook het decors en de attributen werden door de kinderen zelf in elkaar gestoken met de hulp van de academie (Lydia Eerdekens en Elien Steukens ) en Gina Appermans.

Dit jaar hebben we veel aandacht besteed aan de affichering en ook hier de kinderen de kneepjes van het vak bijgebracht. We konden hiervoor rekenen op Motion studios (hebben al samengewerkt met Disney en The Jacksons). Zij gaven de kinderen een heuse fotoshoot.
Zoals je ziet komt er bij toneel veel meer bij kijken dan enkel repeteren. We proberen ook zoveel mogelijk kinderen bij het spektakel te betrekken, ieder naar zijn eigen kunnen.

Het resultaat mag gezien worden!  De voorstellingen gaan door in de witte zaal op 23-24 maart om 19u en 25 maart om 15u.
Kaarten te verkrijgen via de school in Bolderberg 011/254435.