woensdag 6 juni 2018

WCB Racing & Ritch Europe laten dromen kinderen met een beperking uitkomen.
Vandaag beleefde een groep kinderen en volwassenen met een beperking de dag van hun leven. Dankzij het WCB Racing team en Ritch Europe kwamen deze dromen uit. Beide teams wilden alzo bewijzen kinderen met een ziekte en volwassenen met een beperking kunnen laten dromen.

Een eerste groep kon deze voormiddag meerijden in een echte race wagen over het circuit van Terlaemen. Sommige waren echt onder de indruk en gaf hun echt een voldoening. Je kon het zo van de gezichten aflezen.

Tijdens de middag pauze was het de beurt aan Jos de gids. Hij mocht alles vertellen over het ontstaan van het circuit tot op heden. Naar verluidt hadden de kids meer interesse in de wagens die over het circuit scheurden dan in het verhaal waarvoor al die gebouwen dienen.

Namiddag tegen de klok van 14 uur was er een heuse fotoshoot voorzien met Tom Boonen. Als je dacht dat ze Tom niet kenden , wel die kwam bedrogen uit. Tom mocht veel vragen beantwoorden en deed met plezier. Hier een daar werd er zelfs op gips of een echt Quickstep T shirt een handtekening geplaatst.

Tom nam ook even de tijd om een paar ronden met deze kids op het circuit rond te rijden. Na afloop was er nog een BBQ voorzien voor al deze kids, volwassenen en begeleiders. Een prachtig initiatief van het WCB Racing Team & Ritch Europe om kinderen en volwassenen met een beperking te laten dromen en deze nog eens tot werkelijkheid te laten worden. Met veel dank aan Joseph Bams voor deze info en foto's