maandag 25 juni 2018

WK-ARENA 2018

Onze Golazo Arena wordt in juni en juli tijdelijk omgedoopt tot WK Arena en wordt dé plek in Heusden-Zolder waar supporters gratis alle wedstrijden van de Rode Duivels op een scherm van 15 m² kunnen volgen. Met gratis toegang, voldoende (fiets)parking en eerlijke consumptieprijzen zet het gemeentebestuur in op een groots volksfeest.

Voor de organisatie van dit evenement sloeg onze dienst sport de handen in elkaar met atletiekclub AVT.  Beide partners staken de koppen bij elkaar om een aantrekkelijk programma uit te werken.  Tijdens deze editie valt er immers veel meer te beleven dan enkel de matchen. 

Eén uur voor elke wedstrijd van de Belgen openen onze poorten en kan je je laten onderdompelen in een duivelse sfeer.  Onze vrienden van de Duivelsbus brengen het feest alvast op de juiste temperatuur met DJ-sets om duimen en vingers bij af te likken.  Je innerlijke Kevin De Bruyne ontdekken?  Test het op ons speciaal aangelegd voetbalterrein!  Kinderen kunnen zich uitleven op springkastelen en met allerhande sport-en spelmateriaal in de kids corner. Doe je het liever wat kalmer aan?  Geniet languit in onze chill zone van een glaasje cava of reserveer een plekje voor de VIP area.

Meer info over alle activiteiten is terug te vinden op www.heusden-zolder.be.

Een overzicht:

·         Maandag 18 juni | 16-20 uur: België – Panama
·         Woensdag 20 juni |13-17 uur: kindernamiddag met animatiefilm Frozen
·         Zaterdag 23 juni | 13-17 uur: België – Tunesië
·         Dinsdag 26 juni | 13-20 uur: school’s out met FIFA ‘18 & DJ-sets
·         Woensdag 27 juni |13-17 uur: kindernamiddag met animatiefilm Despicable Me
·         Donderdag 28 juni | 19-23 uur: Engeland – België

Zin om met vrienden en familie dit spektakel te volgen?  Kruis 18 juni aan in je agenda en zak af naar de Golazo Arena voor de match België-Panama.