zaterdag 11 augustus 2018

""24Hours of Zolder ""=> Zoldenaar Gregory Eyckmans is aan de 6de deelname toe

Straks aan de start van de 24 uur van Zolder zal ook onze eigen strekrijder Gregory Eyckmans aan de start verschijnen. Als we alle goed hebben nageteld zou dit de 6de editie zijn dat Gregory aan de start staat. Hij kent het circuit door en door en kan er met manier van spreken met zijn ogen dicht doorrijden, omdat hij eerst jarenlaang als fotograaf fungeerde op het circuit enzo al de plekjes leerde kennen waar wat zou kunnen gebeuren. Als je dan overstapt van fototoestel in de racewagen en de kansen krijgt om het vak te leren zonder dat in het begin jaren zoveel druk op je staat. Dan heb je het al iets gemakkelijker.

Gregory start dus in een BMW 321i  Clubsport Trophy matzwart en nummer 36 en maakt deel uit van JJ Motorsport, en krijgt de volgende piloten in zijn zitje Toon Bosmans, Guido Werckx en Tom Werckx.

Gregory zint op revanche (en vooral nu omdat hij de thuiisrijder is) omdat in de laatste editie van Spa-Francorchamps de Belcar 5 zege niet in hun bereik was. Met dank aan Joseeph Bams voor de foto