vrijdag 10 augustus 2018

Werken bij de brandweer !!!

Op dit moment zijn wij op zoek naar een preventionist met kennis van brandveiligheid en ervaring in de bouwsector. Voor een aantal posten willen we in het najaar opnieuw brandweervrijwilligers aanwerven.

  • Niets voor jou maar wil je wel graag op de hoogte blijven? Vul onderaan deze pagina je gegevens in en je krijgt een mailtje van zodra we nieuwe vacatures hebben!
  • Om te weten hoe je brandweerman of -vrouw kunt worden, bekijk onze pagina 'Hoe brandweerman of -vrouw worden'
  • De vacatures in de andere brandweer- en hulpverleningszones van BelgiĆ« vind je in ons overzicht "Vacatures in andere zones"

Brandweervrijwilligers (m/v)

Zet jij jezelf graag in voor het welzijn en de veiligheid van onze burgers? Werk jij graag in teamverband en steek je met plezier de handen uit de mouwen? Woon je op maximum 4 kilometer of 8 minuten van een van onze brandweerposten? Wil je jouw vaste baan of studie combineren met een job als brandweervrijwilliger? Wij zoeken jou!
Voor onze brandweerposten in Beringen, Borgloon, Herk-de-Stad, Heusden-Zolder, Sint-Truiden, Tessenderlo en Tongeren zoeken we gemotiveerde mensen die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij.