vrijdag 14 september 2018

HVT fotoboek => JAA? ""moe hinnen?"" in 1999


Twee gepensioneerde broers, een ex ambtenaar en een winkelier leven al tientallen jaren hetzelfde leven ""Eten, slapen en mopperen"".Ze zijn totaal op elkaar uitgekeken en zitten om het minste elkaar in de haren. Ze fantaseren ook dan ook volop over het paradijs aan de andere kant van de straat. Het super de luxe rusthuis. En 't is nie alleen het comfort  van dat sjiek pekesoord dat hen de ogen uitsteekt. Maar door de gangen dwaalt ook immers een overrijpe oude dame, eentje die vroeger de cover van menig blaadje moet gesierd hebben en die naast al haar scharme ook nog een spaarboekje moet hebben waar veel nullen in staan. De broers hebben er alles voor over om de dame in haar doen en late gade te slagen. Ze besluiten met wat hulp de stap naar het rusthuis te zetten. Maar de vrijbuiters omen er oog in oog te staan met reglementen, regels , verbodstekens, en boosaardige ambtenaren. Kortom het grote plezier ligt uiteindelijk toch niet voor het grijpen zoals ze gedacht hadden ... JAA? ""moe hinnen?""

Fotoboek 50 jaar Heusdens Volksteater 
Naar aanleiding van  het 50 jaar bestaan brengt het Heusdens Volksteater een fotoboek uit.

Al de capriolen van de afgelopen 50 jaar zijn verzameld in meer dan 500 foto'sBestel tijdig dit uniek exemplaar, 224 bladzijden herinneringen in beeld. Lach stiekem nog eens na wanneer je bladert doorheen de toneeljaren van 't Heusden Volksteater.
Bestelmogelijkheden;Je kan dit boek vooraf bestellen voor slechts €20Boek bevat 224 bladzijden en meer dan 500 foto's.
Per overschrijving ; dan stort je het bedrag van €20 met vermelding ""Fotoboek 50 jaar HVT""
Dit op rekeningnummer BE19 4575 1007 5112 op naam van 't Heusdens Volksteater.Uw bestelling is in orde na ontvangst  van de overschrijving.
Of je kan ook via één van de leden van 't Heusdens Volksteater dit boek kopen.En als laatste kan je ook op 16 september een boek kopen tijdens het HVT Ontbijt in 't Kuipershof zolang de voorraad strekt.Met ondersteuning van Erfgoedcel Mijn Erfgoed.

16 september is er de tentoonstelling/opendeurdag in het  HVT gebouw, je kan dan alles gaan bekijken en en met de aanwezige HVT  medewerkers praten en zelfs op de foto gaan.
GEEN INKOM op 16 september je krijgt een zicht hoe ze decors bouwen in de voorziene werkruimte of waar de mensen geschminkt worden. Dus reden genoeg om eens naar deze tentoonstelling in het Kuipershof te trekken, en zeker  veel lachende gezichten van de HVT'ers te zien op zondag 16 september van 14 tot 19u