donderdag 8 november 2018

Art 27 voor ondernemers.


 
Vanavond werden ondernemers uitgenodigd op de tentoonstelling in het oude CVO gebouw "Free State of Mind" Herwig Nulens opende de avond en heten de ondernemers welkom. Daarna was het woord aan Gerlinde. Zij liet de schepen van middenstand Nico Geraerts verontschuldigen. In haar speech had ze het over Vrijheid als hoogste goed. Met 'Free State of Mind' geven we de 42 deelnemende kunstenaars de vrijheid om op zoek te gaan naar de ware betekenis van het vrije denken.

We eren de vrijheid, zodat we nooit meer zullen vergeten wat het niet vrij zijn zou kunnen betekenen. Met vallen en opstaan beleven we samen kunst als eerbetoon aan de vrijheid van denken. Het openingsweekend was alvast een schot in de roos en de Free State of Mind werd al meer dan 650 keer doorgegeven: een echt succes voor een kunstexpo die zichzelf verbindt aan goede doelen en (kunst)educatie voor groepen.Deze 18de editie werd mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers, de vele sponsors en ook de logistieke en materiële steun van ondernemers uit Heusden-Zolder en daarbuiten.

Alvast allemaal bedankt en ik ben er van overtuigd dat we elkaar in de toekomst nog meer kunnen stimuleren en van Heusden-Zolder een echte duurzame samenleving maken: toekomst gericht in harmonie met economie en ecologie, winst en welvaart, partnerschappen en rechtvaardigheid. Met veel dank aan Joseph Bams voor deze info en foto's